Een eigen bedrijf starten…

Bedrijfsnaam, type product of dienst… Een aantal keuzes heeft u wellicht al gemaakt, anderen zijn minder makkelijk… Nadenken over hoe u uw doelgroep gaat bereiken, met welke middelen en op welke toon. Beschikt u al over een website of logo, adverteren via Facebook wellicht?

Laten we samen eerst kijken naar een goed plan van aanpak. Dit kan een uitgebreid ondernemingsplan zijn of een meer praktische aanpak. Hierop stemmen we vervolgens de middelen en communicatie af. Deze werkwijze voorkomt onnodige kosten en geeft een eenduidig beeld naar buiten toe.

Uiteraard kunnen we veel uit handen nemen. Ook bieden we speciaal voor starters de mogelijkheid om te kiezen uit een mix van persoonlijke contacturen en een onderdelen die u zelf uitwerkt. Dit helpt om de kosten extra laag te houden en om u eigenaar van het proces te houden. Om te komen tot de juiste strategie en om direct professioneel voor de dag te komen, kunnen we bijvoorbeeld de bouw van uw (nieuwe) website of flyer gebruiken om concreet te worden. Deze kunt u na afloop direct mee naar huis nemen of live laten gaan. Enorm leuk om op deze manier met uw bedrijf bezig te zijn en wel zo praktisch!

Meer informatie vindt u op
www.startersadviestilburg.nl

Tjooz Marketing is initiatiefnemer en partner van Startersadvies Tilburg. Via dit initiatief ondersteunen diverse specialisten u bij een succesvolle start!

GRATIS SPREEKUUR VOOR STARTERS

Op een laagdrempelige manier spreken we over uw vraagstuk? U krijgt de eerste tips en een beeld van wat er nodig is om uw idee of startende onderneming succesvol te starten. Het allermooiste, de eerste 30 minuten zijn gratis en vrijblijvend! Twijfel dus niet, maak een afspraak en kom gewoon eens langs!

STRATEGIE

We ondersteunen bij het maken van je ondernemings- of marketingplan en ook voor conceptontwikkeling kun je bij Startersadvies Tilburg terecht.

ADMINISTRATIE

Financieel advies, automatische kwartaal aangifte, je aftrekposten in kaart. Het wordt  in orde gemaakt door geautoriseerde professionals.

VERZEKERINGEN

Dekking voor hetgeen dat nodig is (en niet meer) zowel voor je onderneming als privé. Onafhankelijk advies en zeer scherpe tarieven!

RECLAME

Professionele reclamemakers helpen je bedrijf uniek en effectief te presenteren. Van een logo tot complete webites en meer!

Waar mogen we u mee helpen?

13 + 13 =

Tjooz Marketing

Via het invulformulier kunt u contact opnemen voor al uw vragen,
opmerkingen en/of offertes.

Adres: De Kraan 1b 5056 EA Berkel-Enschot
Telefoonnummer: 06-30123391
Mail: info@tjoozmarketing.nl