Uw bestaande klanten behouden en groeien met nieuwe!

Een aantal zaken zijn door de jaren heen nog altijd ongewijzigd. Zo staan kwaliteit, kunde en aandacht voor uw klanten voor u als zelfstandige opticien nog altijd voorop. De komst van internet(verkoop) en de groei van de ketens om u heen zorgen echter wel voor een nieuw krachtenspel met de nodige uitdagingen. Via Tjooz Marketing kunnen we u op meerdere manieren van dienst zijn: Enerzijds bieden we ondersteuning in de vorm van consultancy waarbij we samen met u de uitdagingen bespreken en we vervolgens komen met duidelijke oplossingen. Anderzijds zijn er de direct inzetbare groei- en loyaliteitsconcepten die we volledig doordacht en verzorgd tegen zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden. Waarom Tjooz Marketing? Meer dan 16 jaar ervaring met ‘ogen’, zowel medisch als optisch. Dit zorgt voor een brede kijk op het vak van zowel opticien als optometrist waardoor we de diensten van Tjooz Marketing perfect kunnen afstemmen op uw situatie. Maak vrijblijvend een afspraak zodat we ook voor u kunnen bepalen wat de meest effectieve vorm van ondersteuning kan zijn.

Tot Slot, Tjooz Marketing is onafhankelijk en kent geen belangen van opticiens of andere firma’s. We zijn er dus 100% voor u en uw winkel, wel zo’n prettig idee!

Speciaal voor de kleine tot middelgrote
zelfstandige optiekwinkel

Direct instapbare concepten

100% op maat

Z

Bewezen effectief

Z

Alleenrecht in de eigen omgeving

Z

Onderwerpen passend bij u en uw winkel

Z

Ontwerp volledig in de huisstijl

Z

AVG Proof

Z

Zéér scherpe prijsstelling

Met het Tjooz Friends Card concept richt u zich volledig op de werving van nieuwe  klanten en een toename van ‘dubbeldragers’ voor optimale groei. Uniek in Nederland!

Ons aanbod

• Volledig meetbaar groeiconcept • Op maat gemaakt ontwerp • Integratie passend bij uw winkel • Snelle return on investment

Het Tjooz Loyalty concept is speciaal ontwikkeld om herhalingsaankopen  bij u in de winkel te maximaliseren en het aanschafmoment te versnellen.

Ons aanbod

• Keuze uit 1 tot 8 direct mails • Op maat gemaakte ontwerpen • Marketingadvies • Scherpe prijsstelling

Met Tjooz Exposave beschikt u over een slim spaarsysteem i.c.m. persoonlijke communicatie voor het minimaliseren van dropouts onder uw contactlensklanten.

Ons aanbod

• Spaarsysteem met halfjaarlijkse contactmomenten • Rapportage en communicatie van spaartegoeden

Al vanaf 1,5% respons winstgevend.

Directmail & Huis-aan-huis mailings

Los van de loyaliteitsconcepten kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw losse gepersonaliseerde en ongepersonaliseerde post.

Binnen gepersonaliseerde direct mail biedt Tjooz Marketing tal van mogelijkheden, zoals papier formaat, gewicht en afmeting. Onze ontwerpers zullen altijd streven naar een effectief ontwerp met een maximale opbrengst passend bij uw winkel en doelstelling. Door de zeer grote hoeveelheden post die we maandelijks versturen profiteert u direct mee van de lage drukwerk- en verzendkosten.

Hetzelfde geldt voor uw huis-aan-huis mailings (ongepersonaliseerd). Samen kiezen we de doelgroep, het verspreidingsgebied, de manier van verspreiden en werken we de doelstelling uit in een effectieve mooi vormgegeven mailing.

Consultancy

Druk, druk, druk en zoveel te doen als ondernemer. Alleen dit is al een reden om niet altijd structureel aan uw marketing toe te komen. Daarnaast is ook de markt behoorlijk verandert en complexer geworden. De tijd dat u kon afwachten dat uw klanten vanzelf binnenkwamen is voorbij. Een actieve ondernemershouding is dan ook van essentieel belang.

Tjooz Marketing biedt met diverse mogelijkheden ondersteuning. Enkele voorbeelden waar Tjooz Marketing dagelijks mee te maken heeft zijn: verjonging van het bedrijf, meer winst halen uit de verschillende onderdelen van uw onderneming, onderscheidend zijn met optometrie, het opzetten van betaal- en spaarplannen via automatische incasso voor kinderbrillen en contactlenzen, groeien voordat u uw bedrijf verkoopt, het maken van een effectieve marketing jaarkalender etc.

Waar mogen we u mee helpen?

10 + 5 =

Tjooz Marketing

Via het invulformulier kunt u contact opnemen voor al uw vragen, opmerkingen en/of offertes.

Adres: De Kraan 1b 5056 EA Berkel-Enschot
Telefoonnummer: 06-30123391
Mail: info@tjoozmarketing.nl